Samenwerking Troostwijk Auctions & Valuations

Landelijkvastgoedonline en Pachtonline zijn in 2015 een unieke samenwerking met Troostwijk Auctions & Valuations aangegaan. Hierdoor kunnen de websites gebruik maken van een veilig en betrouwbaar biedsysteem voor online verkopen en verpachtingen.

Troostwijk bestaat sinds 1930 en is uitgegroeid tot het grootste industriële (online) veilinghuis van Europa. Het aantal veilingen groeit elk jaar en ook de landen die bediend worden nemen toe. De verwachting is dat deze groei zich nog verder zal voortzetten. Sinds enige jaren is Troostwijk succesvol veranderd van een traditioneel veilinghuis naar een online veilinghuis. Door de hoge mate van gebruik van internet zijn deze verkopen zeer succesvol. De zelf ontwikkelde online veilingsoftware is uniek. Een veiling is een uitstekende verkoopmethode om de opbrengsten voor onze opdrachtgevers te maximaliseren.

Troostwijk is gespecialiseerd in alles wat met de agrarische, infrastructuur-, grondverzet- en groenvoorzieningssector te maken heeft. Accountmanager Stef Hooijman: “Ons motto is: Alles heeft waarde. Maar je moet die waarde wel kunnen vinden, herkennen en verzilveren. Veilen is een perfect verkoopkanaal. Bij Troostwijk combineren we een paar mooie dingen met elkaar. We kennen de agrarische wereld en weten wat iets waard is. Maar we hebben ook nog eens contacten met kopers over de hele wereld. Die bereiken we via een uitgekiend marketingprogramma. In Nederland spreken we veel ondernemers op agrarische beurzen en weten we dus wat er speelt in de markt.”

De heer Hooijman verduidelijkt: “We zijn niet zomaar een online veilingplatform, maar zo’n 160 medewerkers in 16 landen staan klaar om de doelen van onze klanten te helpen verwezenlijken. Of het nu gaat om een gezonder bedrijf, een goed pensioen, succesvolle opvolging of ruimte om te herinvesteren – ‘waarde’ draait uiteindelijk altijd om mensen. En wij helpen met taxatie, advies en het verzilveren van waarde. Van a tot z geregeld.”

Deel dit nieuwsbericht